Termeni si condiții

Politica de confidentialitate pentru SmileyCamper

Ultima actualizare: 16 martie 2023

Aceasta Politica de Confidentialitate descrie modul în care SmileyCamper colectează, utilizează și protejează informațiile personale ale utilizatorilor săi.

Colectarea informațiilor

SmileyCamper colectează informații personale ale utilizatorilor numai în scopul furnizării serviciilor sale. Informațiile colectate includ:

Numărul de telefon, Adresa de Email

De asemenea, SmileyCamper poate colecta informații despre utilizarea serviciilor sale, inclusiv informații despre dispozitivul mobil și navigarea acestuia pe aplicație.

Utilizarea informațiilor

SmileyCamper utilizează informațiile personale ale utilizatorilor săi numai în scopul furnizării serviciilor sale, cum ar fi procesarea rezervărilor și comunicarea cu utilizatorii. SmileyCamper nu va vinde sau divulga informațiile personale ale utilizatorilor săi către terți fără acordul acestora, cu excepția cazurilor în care este necesar pentru a respecta legea sau pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța SmileyCamper, utilizatorilor săi sau altor persoane.

Securitatea informațiilor

SmileyCamper ia măsuri de securitate pentru a proteja informațiile personale ale utilizatorilor săi de accesul neautorizat sau utilizarea neautorizată. SmileyCamper utilizează protocoale de securitate standard pentru a proteja informațiile personale ale utilizatorilor sale, inclusiv criptarea datelor și utilizarea autentificării cu doi factori.

Modificări ale politicii de confidențialitate

Putem actualiza Politica noastră de confidențialitate din când în când. Vă vom notifica cu privire la orice modificări prin postarea noii Politici de confidențialitate pe această pagină.

Contact

Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la această Politică de Confidențialitate sau la practicile de colectare și utilizare a informațiilor personale de către SmileyCamper, vă rugăm să ne contactați prin intermediul aplicației sau pe site-ul nostru web la adresa https://smileycamper.ro/.